AKKREDITÁLT TANÁRTOVÁBBKÉPZÉSEK


Ajánlott képzéseink gyakorlati feladatokkal, módszerekkel gazdagított interaktív tanártovábbképzések, az Oktatási Hivatal által akkreditált továbbképzési pontot adó 30 órás képzések

Tudjuk, hogy hol van a hangsúly!

Tanártovábbképzéseink során a pedagógusok módszertani és személyiségfejlesztésével foglalkozunk, az ismeretátadás segítségével.
Eredmény: A képzésekkel nem csak szakmai, hanem élmény szinten is gazdagodik.

Gyakorlatorientált képzések

A képzéseink megvalósíthatók helyben, az Önök iskolájában is (megfelelő csoportlétszám esetén), egész naposak és főleg a gyakorlatok, technikák megismeréséről, elsajátításáról, élménymegosztásról, a játékos tanulásról, a gazdag módszertan kipróbálásáról, egyéni, páros és csoportos munkáról szólnak.
Eredmény: gyakorlati tanulás, nem elméleti ismeretszerzés.


 

 

Továbbképzéseink modern interaktív, az elméleti alapozás mellett nagy teret kap a gyakorlat: a tanultakat a praxisban is kipróbálhatják a résztvevők a képzések során. A hazai neveléstudományi eredmények mellett nemzetközi módszertan adaptálásával is foglalkozunk.
Pedagógus-továbbképzéseink alkalmával minden esetben mérjük a résztvevői elégedettséget. A visszajelzések nagyon fontosak számunkra, a folyamatos fejlődésünk kardinális részei. A jelzések alapján igyekszünk képzéseinket partnereink kéréseihez,  igényeihez igazítani.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.