BEMUTATKOZÁS

Történetünk

1990 és 2001 között a Holdingot alkotó szervezetek, vállalkozók és magánszemélyek a kis- és középvállalkozások tevékenységét segítő marketing, reklám és oktatási tevékenységet végeztek. Hogy e tevékenységeket integráljuk és az együttműködés szervezeti formáját magasabb szintre emeljük,  létrehoztuk  a Fürkész Integrációs Holding szervezetét 2002-ben.

furkesz A Fürkész Holding Kft. legfiatalabb programcsoportja 2013-ban alakult meg, azzal a céllal, hogy kvalitásbeli újítást,  innovációt hozzon a pedagógusok továbbképzésére.
A feladat nem egyszerű, de oktatóink, továbbképzési szakembereink a képzési rendszer résztvevői és oktatói oldalán egyaránt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek, így nagy tudással rendelkeznek a felnőttképzés területén, amelyet sikerrel kamatoztatnak az általunk kínált továbbképzéseken.

címlaplany1

Miért éppen a Fürkész?

  • Az elmúlt években több tucat felnőttképzési pályázati program sikeres kivitelezésében működtünk együtt – program szervezőként, teljes körű lebonyolítóként – hazai vállalkozásokkal és a non-profit szektor szereplőivel.
  • 2014-től nyílt pedagógusképzéseket is szervezünk, mert képzéseink eredményei új megrendeléseket generálnak.
  • TÁMOP 2.1.3, 3.1.4, 5.5.1, 6.1.2 pályázatok területén országszerte nagy elégedettséggel megvalósított projekteket valósítottunk meg (Pécs, Komló, Győr, Mosonmagyaróvár, Békéscsaba, Veszprém, Nyíregyháza, Mezőcsát, Magyarhertelend, Rakamaz, Olaszliszka, stb.)
  • Jelenleg is zajlanak iskolai innovatív fejlesztő programok, amelyeket színvonalas egészségnapokkal, előadásokkal, tréningekkel, gyakorlati szempontból is hasznos tanártovábbképzésekkel tartunk.
  • Az általunk alapított pedagógusképzéseket márt több intézmény, képző cég és pedagógiai szolgálat szervezőként átvette. Oktatóink trénereink, tananyagfejlesztőként, módszertani szakértőként, vezető trénerként is tevékenykednek.
  • Közel tíz módszertani újítással rendelkezünk, akkreditált „Jó gyakorlat” formájában.
    Ezek a programok népszerű innovációkat jelentenek az oktatási intézményekben.
  • Minden képzési és egészségfejlesztő programunk a szemléletformálás eredményes növekedésével zárult, erről tanulmányokat, kutatást és publikációk jelentek meg. Ezekről és megvalósított programjainkról a Fürkész Holding Kft. oldalán olvashat!