Önismereti farajz elemzés és a Szeretet nyelvek használata

Ismerjük meg önmagunkat és mások viselkedését, látásmódját!

szeretetnyelvHogyan működünk mi, hogyan látjuk a világot és hogyan látják a körülöttünk élők? Hogyan látunk másokat? Mi alapján hozzuk meg döntéseinket? Melyek személyiségünk előnyös és fejlesztendő területei?
Hogyan kommunikáljuk a mindenki számára legfontosabb érzést: szeretlek! Biztos hogy csak szavakkal?

A tréning két területtel ismerteti meg a résztvevőket:

  1. A sokrétű szimbolika feltérképezésében, értelmezésében segít a tréning a farajz elemzés technikájával. A módszer egy önelemzésre ad lehetőséget, melyben az intrapszichés eredetű információink jelennek meg a farajzban. ismerjük meg önmagunkat, hogyan működünk, hogyan látjuk a világot? Mások hogyan látják a világot? Hogyan látunk másokat? Mi alapján hozzuk meg döntéseinket? Melyek személyiségünk előnyös és fejlesztendő területei.
  2. Megismerjük a saját szeretet nyelvünket, illetve az 5 szeretet nyelv jellemzőjét, sajátosságát. A résztvevő a kommunikáció-pszichológia eredményeire alapozva fontos felfedezést tesz: a szeretet-közlés többféle csatornán át történhet, de mindenki csak azt az adást képes fogni, amelyre neveltetése, környezete és személyes hajlamai hatására ráhangolódott. Sok házaspár szenved amiatt, hogy a szerelmi lángolás alábbhagyása után a férj vagy a feleség nem érzi társa szeretetét. A megoldás egyszerű: fel kell ismernünk és meg kell tanulnunk társunk “szeretet-nyelvét”.
    (Egyházi iskolákban dolgozó pedagógusoknak különösen ajánljuk!)

A továbbképzés megvalósítása: 2 nap  (összesen 20 óra, naponta 10). 1 képzési óra 45 perc időtartamú.

Egyéni kérésre vidéken is szervezünk csoportokat és továbbképzéseket, kérjen ajánlatot a ped@furkeszholding.hu címen! (Minimum létszám 10 fő)