Pályázat tantestületek részére kedvezményes továbbképzéseken való részvételre

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

imagesA Fürkész Holding Kft. pályázatot hirdet az eredményesség jegyében továbbképzéseken való kedvezményes részvételre – iskolák, pedagógus, közösségek részére.
Azokat az eredményesség alapelvei szerint működő tantestületeket keresünk, amelyekben a pedagógusok maguk is az eredményesség, hatékonyság alapelvei szerint kívánnak dolgozni. Akikkel együttműködésben az eredményesség szokásait, jó gyakorlatait, döntéseit közvetítő továbbképzéseket, szakmai programokat szervezünk, – hasznos időtöltést nyújtva a tanároknak, akik szellemi örökségként az ismereteket, gyakorlatokat közvetíthetik a fiatalok felé is.

Célunk olyan építő partneri közösséget kialakítani a pályázaton kiválasztott pedagógus közösségekkel, akik módszereink segítségével hosszú távon is közvetíteni tudják az eredményesség alapelveit. Szervezetünkről további információt a www.furkeszholding.hu oldalon találnak.

A pályázat célja

Kedvezményeken keresztül támogatni és elérhetővé tenni az iskolai pedagógus közösségek számára az eredményeket adó továbbképzéseket, a szakmai és személyes fejlődés lehetőségeit. A pályázat célja fejleszteni a helyi pedagógus közösségek szakmai és magánéleti eredményességét.

Együttműködő partnereink feladata csoportonként legalább 12 fő toborzása az iskolájukban vagy tágabb pedagógus közösségekben megrendezésre kerülő továbbképzésekre. (20 fős csoportok indítását tervezzük.)

Pályázható partneri kapcsolatok száma:
Megyénként legfeljebb 2 db, (+ Budapest 3 db) összesen: 41.
Egy pályázó egy pályázattal indulhat.

A pályázható együttműködések díja, és az elnyerhető támogatás mértéke:

1.
Tanévenként 2 program – 3 éves Prémium Partnerség (2015-2018)
A tanév során 2 alkalommal 3-3 napos tanártovábbképzésen az iskola tantestületéből delegált 5 – 5 fő (összesen: 10 fő) kedvezménnyel vehet részt a képzésen, további 3-3 fő ingyenesen vehet részt továbbképzésen a képző cég akkreditált képzéseiből választottak alapján, helyben a Prémium Partner intézményében. (A Prémium Partner feladata 20 fős csoport szervezése, 5+3 fő saját pedagógus és további 12 fő toborzása teljes áron a képzésre.)
Támogatás nélküli ár: 960 000 Ft/tanév
Adható támogatás mértéke:
– 5 fő kedvezményesen vehet részt a képzésen az intézményből, az egy főre jutó kedvezmény mértéke 85% (Nettó 51 000 Ft/fő/képzés)
– Az intézmény 3-3 főt térítésmentesen iskolázhat be a 3 napos akkreditált tanártovábbképzésre.
A Prémium Partnerséggel plusz évente 1 alkalommal személyiségfejlesztő programon vehetnek részt a pedagógusok 500 000 Ft értékben (max. 10 fő).

A támogatás értéke összesen: 1 460 000 Ft/tanév

2.
Tanévenként 1 program – 3 éves Junior Partnerség (2015-2018)
A tanév során 1 alkalommal 3 napos tanártovábbképzés az iskola tantestületéből delegált 10 fő részére. A 10 fő részére kedvezményes részvételt biztosítunk, a képző cég akkreditált képzéseiből választottak alapján, helyben a Junior Partner intézményében. (A Junior Partner feladata 20 fős csoport szervezése, 10 saját pedagógus és további 10 fő toborzása teljes áron a képzésre.)
Támogatás nélküli ár: 600 000 Ft/tanév
Adható támogatás mértéke:
– 10 fő kedvezményesen vehet részt az intézményből a képzésen, az egy főre jutó kedvezmény mértéke 70% (Nettó 42 000 Ft/fő/képzés)
– A Junior Partnerséggel évente 1 alkalommal térítésmentes szakmódszertani vagy személyiségfejlesztési jó gyakorlatot vehet át Partnerünk.
A támogatás értéke összesen: 870 000 Ft/tanév

A pályázatról további információt személyesen a 06-70/631-6261 telefonszámon kaphatnak.

Pályázat beadása: 2015. 01. 01-től – 2015. 02. 28-ig folyamatosan.

Pályázók köre

Pályázatot nyújthatnak be általános iskolák, gimnáziumok, szakközépiskolák, valamint azok a szervezetek, akik gyermekekkel, ifjúsággal foglalkoznak és legalább 10 fős tantestülettel rendelkeznek.

A pályázatnak tartalmaznia kell

kitöltött pályázati adatlapot: PÁLYÁZATI ADATLAP
(amely az adatokon kívül tartalmazza az iskola tantestületének bemutatását legfeljebb 3 oldalban, bemutatva a tantestületben lezajlott korábbi képzéseket is, legálabb 5 évre visszamenően (pedagógusonként és tantestületenként is lehetséges).

A pályázatokat postai úton (Fürkész Holding Kft. 1135 Budapest, Tahi utca 53-59.) vagy a ped@furkeszholding.hu címre kérjük eljuttatni.

Pályázati díj nincs

A pályázatok elbírálása 2015. március 16. A támogatást elnyerőkkel partnerségi együttműködést köt a Fürkész Holding Kft. a döntéstől számított 30 napon belül.

Hozzászólások lezárva.